Voegafdichtingen

Bij Glas Sealer Kitwerken BV zijn we gespecialiseerd in dilatatie- en kitwerk. Deze werkzaamheden vallen onder de categorie voegafdichtingen. Onze expertise en ruime ervaring stellen ons in staat om ieder project met precisie uit te voeren. We begrijpen het cruciale belang van hoogwaardige voegafdichtingen. Daarom richten we ons specifiek op het leveren van duurzame en betrouwbare oplossingen, afgestemd op de unieke behoeften van elk project.

 • Vakmensen met 20 jaar ervaring
 • VCA-gecertificeerde kitters
 • 5 jaar garantie op onze voegafdichtingen
Offerte aanvragen Neem contact op

Of bel ons direct:
Particulier06 241 745 28
Zakelijk06 335 019 56

Het belang van een goede voegafdichting

Voegafdichtingen spelen een cruciale rol in de bescherming en duurzaamheid van bouwconstructies. Ze zijn essentieel voor het waarborgen van de waterdichtheid, het voorkomen van vochtschade en het behouden van de structurele integriteit van gebouwen. Deze afdichtingen zorgen niet alleen voor een naadloze overgang tussen verschillende bouwmaterialen, maar dragen ook bij aan de thermische isolatie en akoestische prestaties van een gebouw.

Door het opvangen van natuurlijke bewegingen van een gebouw, zoals krimp of uitzetting door temperatuurveranderingen, voorkomen voegafdichtingen scheuren en breuken. Kortom, voegafdichtingen zijn onmisbaar voor het behoud van de esthetiek, functionaliteit en veiligheid van elke constructie.

Soorten voegafdichtingen bij Glas Sealer

Bij Glas Sealer vindt u een uitgebreid aanbod van voegafdichtingen, perfect afgestemd op uw unieke eisen. Let op: onze standaardkit is niet brandwerend. Heeft u een brandwerende oplossing nodig? Geef dit dan aan bij uw bestelling. Glas Sealer heeft alles in huis om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Dilatatie voegen

Dilatatievoegen zijn ontworpen om de beweging of werking van bouwmaterialen op te vangen, veroorzaakt door temperatuurschommelingen, vocht of andere invloeden. Deze voegen zijn essentieel voor de veiligheid en levensduur van een gebouw, omdat ze scheuren en structurele schade helpen voorkomen. Een nauwkeurige afwerking is hierbij van groot belang om de effectiviteit van de voeg te waarborgen.

Voegafdichting in natte ruimtes

In natte ruimtes, zoals badkamers, toiletruimtes en keukens, is voegafdichting cruciaal om waterdichtheid te garanderen. Hier wordt gebruik gemaakt van speciale, waterbestendige kitsoorten die bestand zijn tegen vocht en schimmel. Deze afdichtingen zorgen ervoor dat water niet achter tegels of in muren kan doordringen, wat cruciaal is voor de duurzaamheid van de ruimte.

Glazen ruiten afdichten

De afdichting van glazen ruiten is cruciaal voor zowel de thermische efficiëntie als de esthetiek van een gebouw. Het correct aanbrengen van kit rondom glazen ruiten is niet alleen essentieel voor de isolatie, maar ook voor het behoud van de esthetiek en de duurzaamheid van het glaswerk. Het gebruik van hoogwaardige, transparante en weerbestendige kitmaterialen is hierbij cruciaal om de ruiten optimaal te beschermen tegen weersinvloeden en om een strakke, heldere afwerking te garanderen.

Scheuren afdichten

Het afdichten van scheuren is een belangrijke onderhoudstaak om verdere schade aan een gebouw te voorkomen. Deze vorm van voegafdichting houdt in dat scheuren in muren, vloeren of plafonds worden opgevuld met een flexibel, duurzaam materiaal. Dit niet alleen voor esthetische redenen, maar ook om de structurele integriteit te behouden en te beschermen tegen weersinvloeden.

De perfecte voegafdichting voor uw project

Bij de keuze van de juiste voegafdichting is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen en omstandigheden van uw project. Of het nu gaat om esthetiek, duurzaamheid, veiligheid of hygiëne, wij bieden een breed scala aan oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Ontdek een selectie van onze specialisaties hieronder. Naast deze voorbeelden kunnen we maatwerkoplossingen bieden voor uw project!

 • Buitenvloeren en galerijen: combinatie van weerbestendigheid en esthetiek.
 • Doorvoerroutes en passages: gericht op weerstand tegen elementen en slijtage.
 • Opslag- en productieomgevingen: ontworpen voor zware belasting en efficiëntie.
 • Parkeerfaciliteiten: specifiek gericht op duurzaamheid en veilig gebruik.
 • Tunnels en infrastructuur: essentieel voor lange levensduur en betrouwbaarheid.
 • Vloeren en wanden van beton: cruciaal voor structurele integriteit en uitstraling.
 • Vloeren in industriële toepassingen: sterk en aangepast aan industriële eisen.
 • Voedselverwerkende industrie: hygiënisch en conform veiligheidsnormen.

Waarom Kiezen voor Glas Sealer?

Ervaring en expertise

Met meer dan 20 jaar ervaring combineren we traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologieën. Ons team van deskundige vakmensen is VCA-gecertificeerd en voortdurend bijgeschoold om aan de hoogste normen te voldoen.

Klantgerichte service

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw specifieke behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen. Onze aanpak is flexibel en gericht op het overtreffen van uw verwachtingen.

Kwaliteitsmaterialen

We gebruiken alleen de beste materialen voor onze voegafdichtingen. Ons assortiment omvat producten van toonaangevende merken, die garant staan voor duurzaamheid en uitstekende prestaties.

Lees wat anderen over ons zeggen

Enak23
Enak23
12 Oktober 2023
Hele aardige mensen die er werken. Die goed luisteren om het werkt uit te voeren naar wens. Bedankt Glas Sealer
Tim Brooks
Tim Brooks
15 Februari 2023
Wow
Derya Karatepe
Derya Karatepe
9 November 2022
Top kit-werk geleverd. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Werken erg nauwkeurig en netjes.
Erik Lückers
Erik Lückers
24 November 2021
Werknemer(s) vertonen extreem asociaal rijgedrag.

Bekijk onze afgeronde projecten

Voor een uitgebreider inzicht in ons vakmanschap bij Glas Sealer, nodigen we u uit om een kijkje te nemen in ons portfolio. Hier vindt u diverse voorbeelden van projecten op het gebied van dilatatie- en kitwerk die we met succes hebben voltooid. Deze voorbeelden tonen onze expertise en benadering in het leveren van kwalitatieve voegafdichtingen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Op zoek naar topklasse voegafdichtingen? Neem direct contact op met Glas Sealer voor een vrijblijvende offerte of meer details. Ons team staat klaar om u te assisteren bij al uw afdichtingsprojecten. Met een snelle start en een flexibele afrondingstijd die past bij de omvang van uw project, zijn we uw ideale partner voor efficiënte en kwalitatieve oplossingen.

Particulier: 06 24174528
Zakelijk: 06 33501956

Offerte aanvragen Neem contact op

Contactformulier