Keuken kitten

Bij Glas Sealer Kitwerken BV begrijpen we het belang van goed onderhouden keukens, zowel thuis als op het werk. Een goed afgedichte keuken is essentieel om deze langdurig schoon en netjes te houden en zorgt voor een hygiënische en veilige omgeving. Onze hoogwaardige kitdiensten richten zich op het creëren van een duurzame afdichting, waardoor vocht, schimmel en vuil geen kans krijgen. Met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid, bieden we professionele kitdiensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Offerte aanvragen Neem contact op

Particulier: 06 24174528
Zakelijk: 06 33501956

Waarom uw keuken laten kitten?

Het kitten van keukens is van cruciaal belang. Een goed afgedichte kantinekeuken draagt bij aan een professionele uitstraling en een hygiënische omgeving voor uzelf of uw medewerkers. Kit beschermt de keuken tegen vocht, schimmel en vuil, en zorgt ervoor dat uw keuken langer meegaat. Door te kiezen voor de hoogwaardige kitdiensten van Glas Sealer, bent u verzekerd van een duurzame afdichting, wat zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw keuken ten goede komt.

Alle voordelen op een rij

  • 5 jaar garantie op het kitwerk van Glas Sealer
  • Beschermt tegen structurele schade en verkleuring
  • Bevordert een hygiënische en schone omgeving
  • Binnen 24 uur volledig uitgehard
  • Brandwerende opties voor extra veiligheid
  • Geeft een professionele uitstraling
  • Verbeterde keukenfunctionaliteit en gebruiksgemak
  • Voorkomt vocht-, schimmel- en vuilschade

Kitwerk in de keuken: dit is wat we doen

Glas Sealer biedt diverse diensten voor het kitten van keukens, waarbij alle belangrijke delen van uw keuken zorgvuldig worden afgedicht. Hier zijn enkele van de belangrijkste opties die onze kitters kunnen bieden:

  • Aangetast kitwerk vervangen: we kunnen uw oude of beschadigde kitwerk vervangen, bijvoorbeeld na een lekkage. Dit voorkomt verdere schade en zorgt ervoor dat uw keuken er weer netjes uitziet, met een duurzame afdichting die vuil en vocht op afstand houdt.
  • Aanrechtbladen: het kitten van aanrechtbladen helpt om de aansluiting tussen het blad en de muur of kastjes af te dichten, waardoor vocht en vuil niet in de naden kunnen doordringen.
  • Spoelbakken: de aansluiting tussen de spoelbak en het aanrecht kan worden gekit om lekkage te voorkomen en te zorgen voor een waterdichte verbinding.
  • Randen en naden: alle randen en naden in de keuken, zoals die tussen keukenapparatuur, kasten en muren, kunnen worden afgedicht met kit. Dit zorgt voor een uniforme, schone uitstraling en voorkomt dat vuil en vocht zich ophopen.
  • Keukenplaten: kit kan worden gebruikt om keukenplaten, zoals kookplaten of spatwanden, goed vast te zetten en af te dichten, waardoor ze langer meegaan en beschermd zijn tegen vuil en vocht.
  • Overige afdichtingen: we kunnen ook zorgen voor de afdichting van kleinere onderdelen, zoals afzuigkapranden, deuren en vensters in de keuken, om te zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving

Glas Sealer: uw betrouwbare partner

Bij Glas Sealer zijn we er trots op om u een professionele service te bieden, ondersteund door 20 jaar ervaring in de branche. Ons team van VCA-gecertificeerde specialisten staat klaar om u te helpen bij alle aspecten van keukenkitwerk. We bieden op maat gemaakte oplossingen, omdat elke keuken anders is, en we garanderen kwaliteit en nauwkeurigheid van begin tot eind. Bovendien ontvangt u 5 jaar garantie op het kitwerk, wat u verzekert van een duurzame oplossing.

We begrijpen het belang van tijd, zeker in een keuken die dagelijks gebruikt wordt. Daarom reageren we binnen 48 uur na uw aanvraag en starten meestal binnen een week met de klus. De afronding varieert afhankelijk van de omvang van het project.

Wat kost het om een keuken te laten kitten?

De kosten van het kitten van een keuken hangen af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de gebruikte materialen en of we oude kit moeten verwijderen. Bij Glas Sealer streven we ernaar om concurrerende prijzen te bieden die aansluiten bij uw budget. Daarnaast kunnen we een offerte op maat voor u maken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten en precies weet wat u kunt verwachten.

Dit is hoe we uw keuken kitten

  1. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.
  2. We beginnen met een grondige inspectie van uw keuken om te kijken wat er gedaan moet worden.
  3. Eventuele oude kitafdichtingen verwijderen we en bereiden het oppervlak voor op de nieuwe kit.
  4. We brengen de nieuwe keukenkit aan en zorgen voor de juiste afdichting.
  5. Het resultaat is een keuken die er als nieuw uitziet en beschermd is tegen vocht, schimmel en vuil.

Wat klanten over Glas Sealer zeggen

Enak23
Enak23
12 Oktober 2023
Hele aardige mensen die er werken. Die goed luisteren om het werkt uit te voeren naar wens. Bedankt Glas Sealer
Tim Brooks
Tim Brooks
15 Februari 2023
Wow
Derya Karatepe
Derya Karatepe
9 November 2022
Top kit-werk geleverd. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Werken erg nauwkeurig en netjes.
Erik Lückers
Erik Lückers
24 November 2021
Werknemer(s) vertonen extreem asociaal rijgedrag.

Bekijk onze afgeronde projecten

Bij Glas Sealer zijn we trots op ons werk en laten we graag zien hoe onze diensten keukens transformeren. We hebben diverse succesvolle projecten afgerond, zowel voor bedrijven als particulieren, waarbij we keukens hebben gekit om ze te beschermen tegen vocht, schimmel en vuil. Onze hoogwaardige kitdiensten verbeteren de uitstraling, functionaliteit en levensduur van keukens. Bekijk ons portfolio voor voorbeelden van ons werk. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen, en neem vandaag nog contact met ons op.

Ook uw keuken laten kitten door Glas Sealer?

Laat uw keuken kitten door de professionals van Glas Sealer. Onze VCA-gecertificeerde specialisten bieden hoogwaardige kitdiensten die uw keuken afdichten en er als nieuw uit laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Particulier: 06 24174528
Zakelijk: 06 33501956







    Onze vestiging in Rotterdam

    Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar kitten badkamers in het hele land. Neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte.