Kitbedrijf

Glas Sealer Kitwerken BV is uw betrouwbare partner voor kitwerk, renovatie en afdichtingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche zijn wij hét toonaangevende kitbedrijf in Rotterdam en bedienen we klanten in heel Nederland. Het is onze toewijding aan kwaliteit, snelheid, vakmanschap en maatwerkoplossingen die ons onderscheidt. Zoekt u een kitbedrijf in de buurt? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan al voor u klaar!

Offerte aanvragen Neem contact op

Professioneel kitbedrijf

Bent u op zoek naar een kitbedrijf in de buurt? Zoek niet verder. Glas Sealer Kitwerken heeft gekwalificeerde vakmannen in dienst die u van a tot z helpen.

  • Kitwerk: of het nu gaat om badkamerkit, gevelkit of sanitair kitwerk, wij zijn uw kitbedrijf.
  • Renovatie: we kunnen uw oude kit vervangen en uw gebouw of woning een frisse uitstraling geven.
  • Afdichtingen: onze afdichtingen zorgen ervoor dat water, lucht en vuil geen kans maken.
  • Brandwerend kitwerk: veiligheid staat voorop, daarom zorgen we ervoor dat uw gebouw voldoet aan brandveiligheidsvoorschriften.

Kitbedrijf Glas Sealer Kitwerken

Bij kitbedrijf Glas Sealer Kitwerken draait alles om ervaring en expertise. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een indrukwekkend portfolio opgebouwd en hebben we talloze projecten succesvol afgerond. Onze expertise strekt zich uit over alle aspecten van kitwerk, renovatie en afdichtingen.

We nemen uw veiligheid serieus en zorgen ervoor dat uw gebouw voldoet aan alle strikte veiligheidsnormen. Onze toegewijde vakmannen zijn VCA-gecertificeerd en streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige afdichtingsproducten en geavanceerde applicatiemethodes om duurzame resultaten te waarborgen.

Bij Glas Sealer Kitwerken begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die volledig voldoen aan uw specifieke behoeften. We geloven dat elk detail telt en streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen, ongeacht hoe complex het project ook mag zijn.

Kitbedrijf in de buurt? Jazeker!

Glas Sealer Kitwerken heeft zijn thuisbasis in de bruisende havenstad Rotterdam, waar vakmanschap en precisie hoog in het vaandel staan. Als kitbedrijf in Rotterdam zijn we trots op onze lokale roots, maar onze diensten reiken veel verder dan alleen deze stad.

We nemen met genoegen klussen aan in heel Nederland. Dus waar u ook woont, we staan paraat om uw projecten met zorg en expertise uit te voeren. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan voor een persoonlijke prijsopgave.

Offerte aanvragen

Ontdek de expertise van onze kitters

Onze kitters bij Glas Sealer Kitwerken BV zijn de specialisten in het vak. Ze zorgen voor de nauwkeurige en professionele toepassing van kitwerk, waardoor uw projecten er niet alleen geweldig uitzien, maar ook duurzaam en waterdicht zijn.

Of het nu gaat om keuken kitwerk, gevelkit of sanitair kitwerk, onze vakmannen beheersen de techniek tot in de puntjes. Ze zijn getraind en gecertificeerd om te voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. Bekijk onze kitter pagina voor meer informatie over het werk van onze kitters.

Succesvolle projecten in beeld

Bij Glas Sealer Kitwerken zijn we trots op onze succesvolle afgeronde projecten en tevreden klanten. Bekijk ons portfolio om een glimp op te vangen van ons vakmanschap en de resultaten van onze inspanningen. Bent u er klaar voor om uw project aan te pakken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek zelf de voordelen van ons kitbedrijf.

Onze klantgetuigenissen

Enak23
Enak23
12 Oktober 2023
Hele aardige mensen die er werken. Die goed luisteren om het werkt uit te voeren naar wens. Bedankt Glas Sealer
Tim Brooks
Tim Brooks
15 Februari 2023
Wow
Derya Karatepe
Derya Karatepe
9 November 2022
Top kit-werk geleverd. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Werken erg nauwkeurig en netjes.
Erik Lückers
Erik Lückers
24 November 2021
Werknemer(s) vertonen extreem asociaal rijgedrag.

Professioneel kitbedrijf nodig? Neem contact met ons op!

We staan klaar om u te helpen uw project tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Glas Sealer Kitwerken BV uw kitwerk-, renovatie- en afdichtingsbehoeften kan vervullen. Bel ons gerust via 06 33501956 of stuur een e-mail naar info@glassealer.nl. We kijken ernaar uit om van u te horen.

Particulier: 06 24174528
Zakelijk: 06 33501956