Badkamer kitten

Een goed onderhouden badkamer is cruciaal voor het comfort en de hygiëne in elk huishouden. Het is de plek waar we onze dag beginnen en eindigen. Daarom is het van essentieel belang dat deze ruimte vrij is van lekkages en vochtproblemen. Uw badkamer kitten op professionele wijze is de sleutel tot het behouden van een stralende ruimte. Bij Glas Sealer Kitwerken BV begrijpen we dit als geen ander. Met jarenlange ervaring en toegewijde vakmannen, bieden we hoogwaardig badkamerkitwerk om uw badkamer fris, strak én waterdicht te houden.

Offerte aanvragen Neem contact op

Het belang van uw badkamer afkitten

Badkamers zijn gevoelig voor water- en vochtproblemen vanwege de hoge luchtvochtigheid en het frequente gebruik. Slecht gekitte badkamers kunnen leiden tot lekkages, schimmelvorming, beschadigde tegels en zelfs structurele schade aan uw woning.

Door uw badkamer professioneel te laten kitten, voorkomt u deze problemen en behoudt u een gezonde en mooie ruimte. Onze gespecialiseerde kitters begrijpen de unieke uitdagingen van badkamers en zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt behandeld.

Alle voordelen op een rij

 • Direct een nette en frisse uitstraling
 • Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden
 • Lekvrije badkamer
 • Schimmelbestendige kit
 • Vakkundig kitwerk van uitzonderlijke kwaliteit
 • Verlengt de levensduur van uw badkamermeubilair en tegels

Kitwerk in de badkamer: ontdek wat we doen

Bij Glas Sealer Kitwerken begrijpen we het belang van een perfect gekitte badkamer. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige kitafdichtingen in uw badkamer. Met jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige materialen garanderen we duurzame resultaten.

 • Randen afkitten: we zorgen voor strakke en duurzame afdichting rondom uw bad, douchebak, douchecabine of douchegoot.
 • Tegelvoegen vernieuwen: laat uw tegelvoegen professioneel vernieuwen voor een frisse uitstraling.
 • Sanitair kitwerk: we verzorgen nauwkeurige afdichting rondom sanitair, zoals toiletten, urinoirs en wasbakken.
 • Schimmel- en vochtschade reparatie: als schimmel of vochtschade een probleem is, pakken we dit snel en effectief aan.

We bieden 5 jaar garantie op onze kitwerken. Heeft u een probleem of klacht? Dan komen we dezelfde week nog bij u langs!

Hierom kiest u voor Glas Sealer Kitwerken

 • Ervaring en vakmanschap: met meer dan 20 jaar ervaring zijn we de experts in ons vakgebied. We begrijpen de specifieke eisen van badkamerkitwerk en leveren altijd topkwaliteit. Bovendien zijn onze vakmannen VCA-gecertificeerd.
 • Waterdichte garantie: ons badkamerkitwerk is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. We garanderen waterdichte resultaten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkages.
 • Maatwerkoplossingen: elke badkamer is uniek, en we bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen. We werken samen met u om de perfecte resultaten te bereiken.
 • Betrouwbaarheid: we zorgen voor een tijdige oplevering en betrouwbare service.
 • Snelle respons: op werkdagen krijgt u binnen 48 uur een reactie op uw contactaanvraag.

Kosten van badkamer kitten

De kosten van een badkamer laten kitten variëren afhankelijk van de omvang van het project, de materialen die worden gebruikt en of we oude sanitairkit moeten verwijderen. Bij Glas Sealer Kitwerken streven we ernaar om concurrerende prijzen te bieden die passen bij uw budget. We kunnen ook een offerte op maat voor u maken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Hoe we uw badkamer afkitten

Bij ons kunt u rekenen op een vlotte start van uw project. Doorgaans beginnen we binnen een week, zelfs bij grotere klussen. De exacte afrondingsdatum kan variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de opdracht.

 1. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website.
 2. Meestal beginnen we met een grondige inspectie van uw badkamer om de specifieke behoeften vast te stellen.
 3. Vervolgens verwijderen we eventuele oude kitafdichtingen en bereiden we het oppervlak voor.
 4. We brengen de nieuwe sanitairkit zorgvuldig aan en zorgen voor een perfecte afdichting.
 5. Het resultaat is een badkamer die bestand is tegen vocht en er helemaal als nieuw uitziet.
 6. De kit is meestal droog na 24 uur. In deze periode kunt u (een deel van) de badkamer niet gebruiken, zodat de kit de tijd krijgt om uit te harden.

Ervaringen van onze klanten

Enak23
Enak23
12 Oktober 2023
Hele aardige mensen die er werken. Die goed luisteren om het werkt uit te voeren naar wens. Bedankt Glas Sealer
Tim Brooks
Tim Brooks
15 Februari 2023
Wow
Derya Karatepe
Derya Karatepe
9 November 2022
Top kit-werk geleverd. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Werken erg nauwkeurig en netjes.
Erik Lückers
Erik Lückers
24 November 2021
Werknemer(s) vertonen extreem asociaal rijgedrag.

Bekijk ons portfolio voor inspiratie

Bent u benieuwd naar de indrukwekkende resultaten van ons werk? Neem gerust een kijkje in ons portfolio om te ontdekken hoe we eerder badkamers hebben getransformeerd. Deze verzameling projecten biedt u een visuele representatie van de hoogwaardige kitdiensten die we aanbieden en kan u inspireren voor uw eigen badkamerrenovatie. We zijn er trots op dat we talloze tevreden klanten hebben geholpen bij het realiseren van de badkamer van hun dromen, en we kijken ernaar uit om hetzelfde voor u te doen.

Ook uw badkamer laten kitten?

Schimmelvorming en lekkages zijn veelvoorkomende problemen in vochtige ruimtes. Bij Glas Sealer Kitwerken begrijpen we het belang van een goed gekitte badkamer. Als u op zoek bent naar professioneel kitwerk, neem dan contact met ons op voor een offerte. Laat ons uw badkamer afkitten en omtoveren tot een comfortabele, stijlvolle ruimte.

Particulier: 06 24174528
Zakelijk: 06 33501956  Onze vestiging in Rotterdam

  Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar kitten badkamers in het hele land. Neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte.