Over ons

Uw specialist, technisch adviseur & leverancier.

Glas Sealer Applicatie Bedrijf is het resultaat van het bijeenbrengen van meer dan 20 jaar ervaring, groei, passie en liefde voor het vak.

Wij hebben een zeer uitgebreide kennis op het gebied van hoogwaardige afdichtingsproducten en applicatiemethodes. Dankzij ons ruime aanbod van markt leidende merken en producten hebben wij altijd precies wat u zoekt. Ons kitwerk dient voor ver uiteenlopend doeleinden. Iedere klus behandelen wij met zorg en aandacht.

Glas Sealer is gespecialiseerd in het meest geavanceerde kitwerk. we zullen altijd perfect detailleren,meedenken en advies leveren.

Neem contact op
Wagenpark kitwerkbusjes Glas Sealer
Logo illbruck
Logo Den Braven
Logo Ottoseal Pro
Logo Sika
Logo Soudal

Uw wensen zijn onze zorgen.

Ook na het afleveren van ons werk blijven wij graag betrokken en bieden we advies en service. Als organisatie focussen wij op bijscholing en goede communicatie. Onze vakmannen zijn VCA gecertificeerd. Ons personeel heeft veel product en techniek kennis.

Glass Sealer BV. is een portaal waar diegenen die een professionele oplossing zoeken voor een afdichting altijd een antwoord moeten kunnen vinden.

Voegwerk en advies op maat.

Wij hebben de beste Prijs/kwaliteit verhouding in Nederland. Glass Sealer Applicatie BV biedt voor alle belanghebbende een op maat gemaakte oplossing.

Als organisatie hechten wij extra veel waarde aan het correct afhandelen en aan het op tijd opleveren van onze orders. Dankzij onze uitstekende service behoudt u altijd het overzicht op uw projecten.

Wij werken voor